Familie

Familiereportage

Het plezier en de interactie die jullie als familie hebben. Het vormt de basis voor de meest spontane familiefoto’s. 

Tijdens de familie fotoshoot moet niks en mag alles. Pure emotie, de liefde van jullie gezin of familie vastgelegd. Neem mij mee naar jullie favoriete locatie of laat mij jullie adviseren over een prachtige locatie om jullie herinnering vast te laten leggen.

❊❊❊

Een selectie van mijn favoriete familiemomenten vind je hieronder. Meer weten? Bekijk mijn werkwijze en tarieven voor het laten maken van familiefoto’s.

Previous
Next

Reviews

❊❊❊

Ik kan zelf uren praten over mijn passie voor fotografie, de shoots die ik doe en mijn werkwijze…

Maar nog leuker is het om van anderen te horen hoe zij een shoot beleefd hebben.

Hiernaast lees je de ervaringen van families die ik al heb mogen fotograferen

Wij hebben bij KenT Fotografie een fotoshoot gehad met ons gezin. De fotoshoot was op een mooie herfstdag gepland in het bos, dus de omstandigheden waren ideaal ! Onze ervaring met Trix is dat ze op een heel relaxte en laagdrempelige manier de foto’s maakt. Je hebt bijna niet het idee dat er iemand is die je op de foto zet. Daardoor krijg je uiteindelijk de meest spontane foto’s. We konden ter plekke nog allerlei verschillende settingen voorstellen. Op aanraden van Trix zijn we met een balspel begonnen, daarna hebben we gewandeld waarbij we natuurlijk de leukste fotolocaties opzochten. De fotoshoot is dus zeker geen stijve aangelegenheid met veel geposeer. Zeker ook fijn met kinderen die niet kunnen stilzitten! Een aanrader dus!
E & B
E & BGezinsshoot
Wat een te gekke ervaring om bij Trix onze gender fotoshoot te mogen doen. Wij hadden de plannen gemaakt om het op een bijzondere wijze het geslacht van ons een kindje bekend te maken. Met behulp van Trix is ons idee werkelijkheid geworden.
De hele dag was het slecht weer maar die avond was het fris maar geweldig, de zon kwam door en hebben daardoor fantastische foto’s kunnen maken. Wij hadden voor de materialen gezorgd (rookkanonnen en fakkel) die dag, zodat Trix ook verrast werd.
De benadering van Trix richting ons werd die dag als zeer prettig en meedenkend ervaren. Wij hadden het idee bedacht maar Trix wist de juiste plekjes op te zoeken en de juiste belichting te pakken. Ze is rustig en geeft je tips waar nodig is. Het fijne bij de shoot van Trix is dat je niks moet qua posities en houdingen maar ze wel posities aanbied zodat jij je meer op je gemak voelt tijdens het fotograferen.
Zou ik deze shoot over doen bij Trix, zeker weten. Ze is rustig en neemt een prettige, niet opdringerige sfeer met haar mee. Ze heeft geweldige foto’s gemaakt en wij zijn zeer trots op het resultaat.
Inge & Lennard
Inge & LennardGender reveal
Ik heb met Trix samengewerkt aan een bruiloft shoot. Zij organiseerde het en had ook alle leveranciers geregeld. Ondanks het slechte weer, zijn de foto’s geweldig geworden, was de sfeer ontspannen en relaxed. Prachtige kleuren en settings. Ze had een duidelijk plan en visie voor ogen en de moodboard reflecteerde dat ook. Vond het erg leuk om met haar samen te werken en hoop dit ook in de toekomst nog vaker te mogen doen. Ik vond het zo leuk met haar samenwerken dat ik ook een shoot heb gedaan met mijn gezin. De kinderen vonden het heel erg leuk en de foto’s zijn super geworden!
Haar man Bart voegt toe: “We gingen voor onze shoot de Veluwe op. Trix zorgde voor een ontspannen en ongedwongen sfeertje. Voor onze kinderen was het gewoon een leuk uitje. Dat is ook aan de foto’s te zien. Heerlijk spontane, mooie foto’s!”
Inès & Bart
Inès & BartSamenwerking bruiloft / Gezinsshoot
Professionele fotoshoot door een enthousiaste fotograaf. Het enthousiasme is overgebracht op de kinderen en dus zichtbaar op de gemaakte foto’s. Fijn contact, goed overleg en actief meedenken. Ben zeer tevreden met het resultaat.
Monique, Koen & WiepGezinsshoot
Super leuke fotoshoot gehad met mijn vriend en dochtertje van 7 maanden in het bos. Zoveel geduld, zo spontaan en gezellig was het! Trix laat je echt op je gemak voelen, neemt de tijd voor je. En doormiddel van “spelletjes” werd het “poseren” ook nog een stuk minder ongemakkelijk. Ook nog super snel de foto’s ontvangen. Goede kwaliteit. Echt een top fotograaf!! Raad haar zeker aan!
Maylissa, Nicky & BoGezinsshoot
Previous
Next