Over
KenT fotografie

Hoi, ik ben Trix! De creatieve enthousiasteling achter KenT Fotografie.  Ik ben gek op gezelligheid, dit is terug te vinden in de gezellige drukte in mijn huis vol kaarsen, planten en katten maar ook deel ik deze gezelligheid graag met vrienden en familie. Ook houd ik van creatief bezig zijn en ga graag op avontuur in de buitenlucht (als het even kan met mijn oldtimer Mini Cooper)

Als fotograaf zijnde kan het niet anders dan dat fotografie mijn grote passie is. Ook in mijn vrije tijd ben ik geregeld te vinden in een mooi park of natuurgebied met mijn camera in de hand. Verder ben ik dol op reizen en kamperen. Het liefst wil ik de hele wereld binnen paar jaar hebben gezien en, hoe kan het ook anders, hebben vastgelegd.

Het gezicht achter de camera

Sinds ik serieuzer ben gaan fotograferen kreeg ik steeds vaker ook van buitenaf aanvragen voor een shoot. Opgaand in mij enthousiasme volgde ik verschillende cursussen over fotografie. Het begon steeds meer te kriebelen om deze passie verder uit te bereiden. Zodoende heb ik begin 2017 KenT Fotografie opgericht. Onder deze naam begon ik met het delen van natuur- en reisfoto's en daarnaast studeerde ik voor ergotherapeut. Mijn enthousiasme voor fotografie bleef groeien. Nog voor ik mijn opleiding tot ergotherapeut had afgerond, besloot ik KenT Fotografie in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Na 3 jaar met plezier mijn baan als ergotherapeut gecombineerd te hebben, ben ik me sinds 2021 volledig gaan focussen op mijn bedrijf als fotograaf en coach!

De start van mijn fotografie carrière

Waar ik vroeger ook heen ging, mijn camera ging met mij mee. Daarom besloot ik in 2015 om mijn simpele camera te verruilen voor een professionele spiegelreflexcamera. In eerste instantie niet met het doel om een fotografie carrière te starten, maar om herinneringen voor mijzelf op een mooie manier vast te leggen.  Om het beste resultaat neer te zetten, bleef ik oefenen en nieuwe dingen uitproberen. Mijn camera draaide overuren en ik begon mijzelf steeds verder te ontwikkelen als fotograaf.

Mijn passie voor fotografie

Mijn passie voor fotografie

Inmiddels ben ik óók weer gaan doen waar KenT Fotografie ooit mee begon: het delen en verkopen van reis- en natuurfoto's (en inmiddels ook foto's van mijn oldtimer Mini Cooper haha). 

Je vind dit account via @minionadventure


Fun Fact

Het vastleggen van pure en waardevolle momenten, dat is de missie die ik als fotograaf nastreef. 

Het meemaken van dit soort bijzondere momenten is iets heel moois, maar ook iets kwetsbaars.

Ik vind het daarom onwijs belangrijk om met de mensen waarmee ik werk een goede klik te hebben, iemand dus goed te kennen zodat er een comfortabel gevoel is bij het delen van deze bijzondere momenten met mij als fotograaf.

De betekenis van KenT

De betekenis van KenT

Fun Fact

Spontaniteit en liefde op een unieke manier vastleggen. De mooiste momenten vangen met mijn camera, precies zoals jullie zijn. Mijn hoofddoel tijdens het fotograferen.

Dit alles om met een brede glimlach terug te kijken, herinneringen ophalen met dierbaren en dat plezier dat er op dat moment was nog even herbeleven.

Naast het vastleggen van die unieke beelden inspireer ik je graag om foto's écht te gebruiken, bijvoorbeeld als decoratie in huis. Ik help je graag bij het afdrukken van foto's, deel inspiratie via Social Media én heb hiervoor een speciaal concept ontwikkeld waar je hier meer over leest.


Mijn missie

Trix volgens anderen

Creatief

Beroepsprofessional

Gezellig

Lekker zichzelf

Behulpzaam

Vrolijk

Enthousiast

Gedreven

Betrouwbaar

Enthousiast

Optimistisch

Doelgericht

Integer

Humoristisch

Passievol

Sociaal

@KenTOndernemers

Volg mijn avonturen van dichtbij Op Instagram

@KenTFotografie