Over
KenT fotografie

Hoi, ik ben Trix! De creatieve enthousiasteling achter KenT Fotografie. Ik ben 25 jaar en woon samen met mijn vriend Kelvin en onze beestenboel in Arnhem. In ons huis vind je de nodige lading kaarsen en bloemen. Ik ben namelijk gek op gezelligheid. Ook houd ik van creatief bezig zijn en maak je mij dus zeker blij met een ‘kleurboeken voor volwassenen’.

Als fotograaf zijnde kan het niet anders dan dat fotografie mijn grote passie is. Ook in mijn vrije tijd ben ik geregeld te vinden in een mooi park of natuurgebied met mijn camera in de hand. Verder ben ik dol op reizen en kamperen. Het liefst wil ik de hele wereld binnen paar jaar hebben gezien en, hoe kan het ook anders, hebben vastgelegd.

Het gezicht achter de camera

Sinds ik serieuzer ben gaan fotograferen kreeg ik steeds vaker ook van buitenaf aanvragen voor een shoot. Opgaand in mij enthousiasme volgde ik verschillende cursussen over fotografie. Het begon steeds meer te kriebelen om deze passie verder uit te bereiden. Zodoende heb ik begin 2017, samen met Kelvin, KenT Fotografie opgericht. Onder deze naam deelden wij onze natuur- en vakantiefoto’s. Ondertussen was Kelvin fulltime aan het werk en ik nog bezig met mijn studie ergotherapie. Mijn enthousiasme voor fotografie bleef groeien. Nog voor ik mijn opleiding tot ergotherapeut had afgerond, besloot ik KenT Fotografie in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Mijn werk als ergotherapeut heb ik sinds mei 2021 achter me gelaten om me volledig te focussen op mijn bedrijf als fotograaf en coach!

De start van mijn fotografie carrière

Waar ik vroeger ook heen ging, mijn camera ging met mij mee. Daarom besloot ik in 2015 om mijn simpele camera te verruilen voor een professionele spiegelreflexcamera. In eerste instantie niet met het doel om een fotografie carrière te starten, maar om herinneringen voor mijzelf op een mooie manier vast te leggen.  Om het beste resultaat neer te zetten, bleef ik oefenen en nieuwe dingen uitproberen. Mijn camera draaide overuren en ik begon mijzelf steeds verder te ontwikkelen als fotograaf.

Mijn passie voor fotografie

Mijn passie voor fotografie

In 2019 zijn Kelvin en ik weer gaan doen waar we ooit samen mee begonnen zijn als KenT Fotografie. Onder de naam KenTravel delen wij dolgraag onze reisfoto’s (digitaal en als wanddecoratie) en tips om een unieke vakantie te beleven!

Fun Fact

KenT Fotografie is een samenvoeging van Kelvin en Trix. Alhoewel fotografie voor Kelvin een hobby is gebleven, heb ik nooit overwogen om mijn bedrijf een andere naam te geven. Ondanks dat Kelvin niet is meegegroeid als fotograaf, betekent hij achter de schermen heel veel voor KenT Fotografie. Daarnaast staat KenT voor mij ook voor het realiseren van de mijn droom en het krijgen van de ruimte vanuit mijn omgeving om deze waar te maken.

De betekenis van KenT

De betekenis van KenT

Fun Fact

Spontaniteit en liefde op een unieke manier vastleggen. De mooiste momenten vangen met mijn camera, precies zoals jullie zijn. Mijn hoofddoel tijdens het fotograferen.

Dit alles om met een brede glimlach terug te kijken, herinneringen ophalen met dierbaren en dat plezier dat er op dat moment was nog even herbeleven.

Naast het vastleggen van die unieke beelden inspireer ik je graag om foto's écht te gebruiken, bijvoorbeeld als decoratie in huis. Ik help je graag bij het afdrukken van foto's, deel inspiratie via Social Media én heb hiervoor een speciaal concept ontwikkeld waar je hier meer over leest.


Mijn missie

Trix volgens anderen

Creatief

Beroepsprofessional

Gezellig

Lekker zichzelf

Behulpzaam

Vrolijk

Enthousiast

Gedreven

Betrouwbaar

Enthousiast

Optimistisch

Doelgericht

Integer

Humoristisch

Passievol

Sociaal

@KenTOndernemers

Volg mijn avonturen van dichtbij Op Instagram

@KenTFotografie