Click & Shine fotocursus

Fotografiecursus voor ondernemers

Click & Shine fotografiecursus

Heb jij een camera in jouw kast staan die je stiekem wel weer zou willen gebruiken? Of heb je je eigen onderneming en zou je willen leren hoe je zelf professionele foto’s voor jouw social media kan maken? 

❊❊❊

Tijd voor actie! En wij gaan je daarbij helpen.

Trix van KenT Fotografie & Danique van Danique Regterschot Fotografie hebben, speciaal voor jou als ondernemer, een fotografiecursus ontwikkeld. Zij zijn twee enthousiaste fotografen voor ondernemers die de handen in een slaan om jou als ondernemer te leren om zelf professionele foto’s te kunnen maken.

Op Instagram krijg jij van ons, via een besloten account, super veel informatie over fotografie en hoe je fotografie inzet om je bedrijf professioneler neer te zetten. Van foto’s maken en bewerken tot concrete tips om jouw online zichtbaarheid te vergroten. 

Na de cursus kun jij zelf jouw unieke content fotograferen waarmee je jouw social media & website op professionele wijze kunt aanvullen. Zo zul je stralen voor jouw toekomstige klanten!

De cursus bevat vier uitgebreide modules, die je op jouw eigen tempo kunt volgen. Je kiest dus zelf of je één module per dag volgt of een per week. Het account blijft een maand lang toegankelijk voor jou. Een module vraagt ongeveer 30-60 minuten kijk- en leestijd van je, exclusief de opdrachten die we je meegeven. Je kunt zelf invullen hoeveel tijd je aan de opdracht(en) wil besteden; de meeste opdrachten zijn zowel in huis als buitenshuis uit te voeren. 

De opdrachten zijn zo ingericht, dat deze gelijk te gebruiken zijn als content voor jouw social media of website.

 

Fotocursus Instagram overzicht

❊❊❊

Module 1: Hoe werkt jouw camera en hoe pas je dit toe?

Module 2: Lichtgebruik en tips voor composities

Module 3: Bewerken in Lightroom

Module 4: De puntjes op de i voor professionele en unieke foto’s (tips, trics en inspiratie)

Heb jij de basis van het fotograferen onder de knie en vind je het leuk om…

…een dag te netwerken met andere ondernemers

eigen en unieke content maken

… én begeleid worden door twee fotografen?

Dan is de Click & Shine live dag écht iets voor jou!

❊❊❊

Previous
Next

Op een supergave locatie gaan we een dag samen aan de slag. Er staan gezellige hoekjes voor je klaar om te fotograferen, welke je naar eigen interesse én met jouw eigen meegebrachte producten kunt inrichten. We zorgen ervoor dat er voor iedere ondernemer wat wils is en dat jij naar huis gaat met foto’s waarmee je een heel kwartaal aan content mee kunt vullen. Ook is er tijd om direct jouw gemaakte foto’s te bewerken, ook hierin wordt je begeleid door de Danique en Trix.

Daarnaast maken Danique en Trix gedurende de dag (actie)foto’s van iedere deelnemer, die je uiteraard zelf ook online mag gebruiken na afloop.

Waar: Tuin de Lage Oorsprong, Oosterbeek

Wanneer: Vrijdag 30 oktober 2020

Thema: Fall Vibes (met een tikkeltje kerst)

❊❊❊

Ik wil me aanmelden of heb een vraag