Trouwen in de buitenlucht, dineren aan een lange tafel met grassprietjes tussen je tenen & overnachten in échte pipowagens.

Twee dagen feest, met al je dierbaren. Geweldig toch!

❊❊❊

Boheems Paradijs, een prachtig stukje land gelegen in Holsloot (Drenthe). Begonnen als camping, maar tegenwoordig ook te boeken voor een geheel verzorgd trouwweekend. Samen met jullie (dag)gasten overnachten jullie in authentieke woonwagens, dineren jullie aan een lange en gestylde tafel midden op het terrein en chillen jullie in de hangmatten. Klinkt heerlijk toch? Ik zou het wel weten!

❊❊❊

Tijdens de Open Trouwlocatie Route was het Boheems Paradijs compleet omgetoverd in bruiloftssferen. Aan mij de eer om dit vast te leggen om toekomstige bruidsparen een zo goed mogelijk beeld te geven van deze locatie. Met behulp van de stylisten van Lief Vir Jou en Ribbon and Lace werd o.a. een prachtige dinertafel, zithoek en ceremonieopstelling gemaakt. Uiteraard werden gasten gezellig ontvangen met verse drankjes en fruit en konden zij daarna een kijkje nemen op het terrein.

❊❊❊

Fotografie: KenT Fotografie

Styling: Lief Vir Jou & Ribbon and Lace

Locatie: Boheems Paradijs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *