Een romantisch avontuur voor twee op het Rozendaalse Zand

Picknicken, dansen & samen avonturen beleven: het zat allemaal in deze shoot met Romy en Niels

❊❊❊

22 juli, de eerste dag van de tweede hittegolf van de zomer van 2019. Overdag eigenlijk te heet om iets te doen, maar wanneer je er ‘s avonds op uit mag om dit lieve stel te mogen fotograferen dan doe ik dat maar al te graag. Ondanks dat het nog steeds warm was, brengt deze temperatuur in de avond prachtig licht met zich mee.

Ik ken Romy al sinds onze basisschooltijd, dus het was extra leuk om hier wat herinneringen aan op te halen. Ook herinneringen aan de start van de relatie van Romy & Niels kwamen aan bod; hoe MSN en Hyves de extra zet naar een relatie was in hun middelbare schooltijd. Toen ik vroeg hoe ze elkaar hadden leren kennen was Romy’s eerste reactie: “Tja, ik vond hem in het begin eigenlijk niet zo leuk, maar later bleek dit anders.”

❊❊❊

Een heerlijk avonturistisch stel, dat zijn ze. Van een picknick tussen de heide tot wandelend over de zandvlakte en dansend in de laatste zonnestraaltjes van de dag. Heerlijk!

Had ik al gezegd hoe enthousiast ik zelf ook over deze shoot ben? Bij deze haha. Zo leuk om mensen te ontmoeten die het met zijn tweetjes zo fijn hebben en gemeenschappelijke doelen en hobby’s hebben… En dan ook nog zo’n prachtige locatie met dit licht. Bijna on-Nederlands.

Het resultaat van de shoot bekijk je hieronder. Laat me even weten wat je van deze shoot vind!

❊❊❊

Meer blogs lezen? Klik hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *