Social media: vijand of vriend?

Social media. De een kan niet zonder, de ander mist het tijdperk van voor deze ontwikkeling. Maar hoe je het ook went of keert, zakelijk gezien is social media steeds belangrijker geworden.

CHOES content & creatie

Online worden er netwerken uitgebreid, nieuwe klanten of personeel gevonden en resultaten met alle volgers gedeeld. Ineens draait alles om likes, aantal volgers en leuke reacties onder je berichten. Maar ook komen er tal van schaamteloze promoties en dat maakt het voor de bescheiden ondernemer soms moeilijk om zichzelf goed neer te zetten. 

Niet iedereen houdt van ‘in the picture’ staan, er zijn vast genoeg redenen te bedenken om het niet te doen. Maar, er is 1 belangrijke reden om het wel te doen. En dat is je bedrijf. Dat ben jij! Jij wil meer omzet, meer nieuwe klanten, jij wil groeien.

❊❊❊

Pak je weerstand aan

Dus wat als je geen selfieliefhebber bent? Wat als je niet graag voor de camera staat, maar wel je bedrijf en dus jezelf wil laten zien? Je koopt tenslotte eerder iets bij iemand die je ‘kent’ en gezien hebt, dan bij enkel een bedrijfsnaam en een vlotte tekst op een website.

Socia media is dus ideaal om meer van je bedrijf te laten zien. Hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doe jij allemaal voor een klant? Hoe blijf je up to date qua ontwikkelingen in de markt? Wat inspireert jou? Waarom zou iemand jouw product of dienst willen aanschaffen? En waarom doe je wat je doet?

Kortom, genoeg content die jouw volgers willen zien. Maar wat als je niet weet waar je moet beginnen? Of hoe je content aantrekkelijk maakt? Er zijn online genoeg tips te vinden, maar vaak is dat niet genoeg.

❊❊❊

Training Online Zichtbaarheid

Als je aan de slag wil met jezelf en je online zichtbaarheid wil verbeteren kun je je aanmelden voor een unieke training. Tijdens deze training legt Sociotherapeut Suzanne Nieuwenhout uit hoe je met weerstand en angst om kunt gaan en legt zij uit wat oordelen en kritiek met je doen. Maar naast de juiste mindset krijg je ook praktische tips over social media gebruik. Hoe kun je Facebook, LinkedIN en Instagram het meest efficiënt inzetten? En natuurlijk gaan we content maken. Ervaring opdoen, proberen en leren.

De Training Online Zichtbaarheid draait om ervaren en DOEN!

❊❊❊

Tijd voor een kiekje

De training begint met een Live sessie. Offline kennismaken en direct de eerste vragen beantwoorden. De afgelopen training zijn we gestart met een leuke bonus. Fotograaf Trix Leeflang, KenT Fotografie, was aanwezig om zakelijke portretten te schieten. Zo krijgen de deelnemers ook direct mooie content die ze kunnen gebruiken voor hun social media. Omdat dit zo goed was ontvangen, gaan we hier zeker mee door. De volgende training start binnenkort en we zijn ontzettend blij dat we onze deelnemers echt een compleet pakket kunnen bieden.

❊ 4 verschillende thema’s.

❊ 8 weken dubbele coaching.

❊ Besloten Facebookgroep voor al je vragen en het lesmateriaal.

❊ 4 Video calls om het gesprek met elkaar aan te kunnen gaan.

❊ Video lessen en een werkboek met tips en opdrachten.

❊ Kennismaking en live dag om elkaar te ontmoeten, te sparren en knelpunten te bespreken

❊ 2 social media foto’s door KenT Fotografie.

Na deze training weet jij met de juiste mindset hoe jij social media zelfstandig kunt uitbouwen.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Social Media foto’s van Laura (Pareisbureau), door KenT Fotografie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *