Winterse loveshoot op landgoed Mariëndaal

Fotoshoot in de sneeuw Arnhem

Romantischer wordt het niet! Een pak sneeuw, dicht tegen elkaar aankruipen en een prachtig stukje natuur in Arnhem.

❊❊❊

Niet iedereen zal het met mij eens zijn, maar sneeuw vind ik toch wel zo’n onwijs gaaf fenomeen. Los van het fotograferen ben ik er al gek op, laat staan dat ik het kan combineren met fotograferen. Je snapt dat ik stond te springen toen er de dag voor deze shoot ineens veel sneeuw viel…

❊❊❊

Ik ontmoet Yeemi en Peter vlakbij het Landgoed. Tijdens onze wandeling richting de mooiste plekjes maken we kennis en vertellen ze leuke verhalen over hun ontmoeting en de liefde die daarop volgde. Deze shoot stond al weken gepland en we hadden dus niet gerekend op sneeuw. Gelukkig waren zij net zo blij verrast als ik met de sneeuw.

We wandelen kleine stukjes over het landgoed en ontdekken steeds nieuwe plekjes. Zo herkende ik de “Groene Bedstee” (voor Arnhemmers een bekend stukje) even niet meer terug en bleek dit met sneeuw een fantastische fotoplek! Mooie bruggetjes, open sneeuwvlaktes en mooi bos; deze locatie bevat alles!

❊❊❊

Ik ben benieuwd of deze blog je (nog) enthousiast(er) kan maken over sneeuw! In dat geval kom ik graag met je in contact!

Deel deze blog

Share on facebook
Share on email
Share on linkedin
Share on whatsapp

Plaats een reactie