Werkwijze

Werkwijze

Wat kan je verwachten van een shoot?

Tijdens een shoot wil ik jullie op je allermooist vastleggen en een pure en liefdevolle herinnering creëren. Het moet niet alleen een mooie foto zijn, het is minstens zo belangrijk dat de foto past bij wie jullie zijn. Door jullie op je gemak te stellen, ontstaan er pure en spontane foto’s. Je kunt opdrachtjes, aanwijzingen, vragen en gezelligheid verwachten tijdens de shoot. De shoot moet vooral een leuke manier zijn om jullie (familie)liefde te vieren!

Ik werk het allerliefst met natuurlijk licht. Ik streef ernaar om de foto’s een mooie en warme uitstraling te geven. Data, tijdstip en locatie worden altijd in overleg bepaald.

Zakynthos fotoshoot zonsondergang

"We do not remember days, we remember moments" - Cesare Pavese

Jullie gaan trouwen!

Zij zei ‘ja!’, of misschien hij wel. Wat geweldig, gefeliciteerd!

Het is een ontzettend grote eer om als fotograaf bij jullie grote dag te mogen zijn. Kiezen jullie voor KenT fotografie, dan kun je verwachten dat er zorgvuldig wordt omgegaan met jullie grote dag én jullie foto’s. Ik zal veelal op de achtergrond aanwezig zijn, om zowel jullie als jullie gasten zo min mogelijk in de weg te staan. Ik streef ernaar om jullie dag zo compleet mogelijk vast te leggen.

Binnen een week na jullie bruiloft ontvangen jullie een preview van 10 tot 20 foto’s, na 6 tot 8 weken ontvangen jullie alle foto’s. In ieder bruiloftspakket zit standaard een album, om jullie dag te kunnen herbeleven op ieder moment.

Trix =
Optimistisch
Rustig
Enthousiast
Betrouwbaar
Creatief

Behind The Scene

Regelmatig plaats ik video’s van de avonturen die ik als fotograaf meemaak op Youtube. Kijk je met me mee?