Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe bepaal ik de locatie voor mijn shoot?

De meeste shoots vinden in de buitenlucht plaats. Je bent vrij om een locatie te kiezen die bij jou/jullie past. Is er een locatie waar jullie mooie herinneringen hebben of waar je veel komt? Hebben jullie geen idee? Geen nood! Ik help jullie graag aan een locatie die bij jullie past. 

Een gezinsshoot kan, naast een buitenlocatie, ook bij jullie thuis plaatsvinden. Lijkt het jullie leuk om samen een taart te bakken of een andere gezellige activiteit? Ik leg het maar al te graag vast! 

Kan de shoot doorgaan bij slecht weer?

Een kleine bui, wind of kou zal de pret niet drukken, dit maakt de shoot misschien alleen maar leuker! Helaas wonen we in Nederland en kunnen we er dus niet van uitgaan dat het altijd droog weer is. Wanneer het echt met bakken uit de lucht komt vallen zullen we in overleg de shoot verplaatsen. Niet alleen regenen jullie kletsnat, ook mijn apparatuur vindt dit niet zo fijn.

Het is ook mogelijk om van tevoren al een reservedatum te bespreken.

Hoe zit dat dan op mijn bruiloft?

Zorg bij het kiezen van de locatie van de shoot op jullie bruiloft altijd voor een alternatief. Ik kan jullie hier ook bij helpen. Zo kunnen we bij regen altijd uitwijken naar een mooie binnenlocatie. Alhoewel dansen in de regen ook erg romantisch kan zijn! 

 

Loveshoot Tosca en Paolo in het bos
Winter bruiloft Klarenbeek

Welke kleding trek ik aan?

Het állerbelangrijkst is dat jij je prettig voelt in de kleding die je tijdens de shoot draagt. Voel je jezelf goed in je kleding, dan straal je dit ook uit!

Pastel- en herfsttinten doen het altijd goed tijdens shoots. Let er wel op dat je één soort tint kiest! Voor beide tinten geldt dat dit goed gecombineerd kan worden met zwart en wit.

Probeer printjes, (goed zichtbare) teksten en hele felle kleuren in je kleding te vermijden. Dit kan een rommelige en/of drukke invloed hebben op het eindresultaat.

Vergeet ook zeker niet om vooraf even naar de weersvoorspelling te kijken of je gekozen kleding geschikt is..

Kan ik foto's bijbestellen?

Ieder pakket heeft een aantal foto’s inclusief. Wil je er meer, dan kun je deze uiteraard bijbestellen. 

  • Één extra foto: €5
  • Vijftien extra foto’s: €50
  • Alle foto’s van de shoot: €90

Wanneer ontvangen we de factuur?

Bij een portret-, liefdes- of familieshoot ontvang je de factuur 2 weken voor de shoot. Foto’s bijbestellen kan dan nog steeds! Mocht dit aan de orde zijn, ontvang je daar een extra factuur voor.

Bij een boeking voor jullie trouwdag ontvangen jullie eerst een factuur voor de aanbetaling van 20%, een aantal dagen nadat de boeking definitief is gemaakt. Voor het resterende bedrag ontvangen jullie, een aantal weken voor jullie grote dag, de factuur.

Wat gebeurt er als je ziek bent?

Ik geef niet snel toe aan ziek zijn, maar soms kun je er echt niet onderuit. Voor bruiloften heb ik altijd een back-up fotograaf. In dat geval kan ik, naar wens, wel de bewerking van de bruiloft doen. Zo worden de foto’s alsnog in mijn stijl bewerkt. 

Heb je een shoot geboekt en ben ik ziek? In overleg wordt deze verplaatst.

 

Zwangerschapsshoot Ezra en Patty
Rennende kinderen in de sneeuw

En als ik zelf (of partner/kinderen) ziek ben?

Ik vind het belangrijk dat je (partner of je kind) zich goed voelt op het moment van de shoot. Voel je je ziek, dan heb je waarschijnlijk minder energie om optimaal mee te doen aan de opdrachtjes en te genieten van de shoot. Ook kan dit invloed hebben op het eindresultaat. 

Je kunt de fotoshoot tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Je krijgt dan geen geld terug, maar in overleg zoeken we een nieuwe datum.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Laat het me dan weten. Ik sta te springen om je vragen te beantwoorden of je te helpen