Polaroid by KenT

Polaroid by KenT

Tegenwoordig is alles digitaal. Je foto’s bewaar je op je computer of harde schijf en je kijkt er af en toe eens naar terug. KenT Fotografie streeft er naar dat foto’s gebruikt worden en niet op je computer blijven staan; als accessoire in huis bijvoorbeeld. Misschien wel een stapje terug in de tijd, met een vleugje van nu: Polaroid fotografie in een bijzonder jasje.

Om dit te realiseren heeft Trix de samenwerking opgezocht met Albert en Margot van Nap: zij maken handgemaakte huisjes van oud hout. Tot in de puntjes gedetailleerd met ramen, luikjes en schoorsteentjes. 

❊❊❊

Hoe kom ik dan aan zo'n huisje?

Je krijgt een van de huisjes cadeau wanneer je een van de polaroid pakketten bij mij boekt. Aan jou de keus welk huisjes-soort het wordt: Een klein huisje op een plankje waarop plaats is voor 5 polaroid foto’s of een groter huisje waarop je 1 polaroid kunt uitlichten.

Polaroid by KenT & Naps huisjes
Polaroid by KenT & Naps huisjes

 Albert maakt het gekozen soort huisje op maat voor jou: kies de kleur van de luikjes, deuren of dakkapellen of laat jou/jullie naam of (trouw)datum erin zetten! 

Je kiest zelf welke foto(‘s) je uitlicht, de overige foto’s krijg in een mooi doosje aangeleverd om te kunnen wisselen.

❊❊❊

Maak jouw bijzondere gelegenheid compleet met polaroid foto’s! De pakketten zijn ook als extra naast ‘reguliere’ fotografie te boeken.

Polaroid fotograaf

Grab a prop & strike a pose
250
  • 2 uur beschikking over een polaroidfotograaf
  • Inclusief 100 polaroid foto's
  • Inclusief Naps huisje naar keuze
  • Incl. Photobooth props om gasten bij ontvangst leuk op de foto te zetten
  • Mogelijk om meer foto's te laten maken dan vooraf besproken - informeer naar de voorwaarden
  • Foto's nog niet gebruikt na 2 uur? The camera is yours when i leave