Polaroid by KenT

Polaroid fotografie by KenT

❊❊❊

 Polaroids passen geheel bij mijn missie. Tegenwoordig is vrijwel alles digitaal. Zo ook onze foto’s. We bewaren ze op onze computer of harde schijf en werpen er af en toe eens een blik op, maar daar blijft het vaak ook bij.

KenT Fotografie streeft er naar dat foto’s écht gebruikt worden, bijvoorbeeld als accessoire in huis. Om dit te bereiken zetten we een klein stapje terug in de tijd, maar wel met een vleugje van nu. Dat brengt ons bij polaroid fotografie in een bijzonder jasje.

Een huisje vol polaroids

❊❊❊

Bij het boeken van een van de polaroid fotografie pakketten, krijg je een handgemaakt huisje cadeau. Hierop kun jij jouw polaroid foto’s presenteren in huis. Dit unieke concept wordt uitgevoerd in samenwerking met Albert en Margot van Nap. Deze huisjes zijn gemaakt van oud hout en tot in de puntjes afgewerkt met ramen, luikjes en een schoorsteentje.

Polaroid by KenT & Naps huisjes
Polaroid Arnhem

Jouw eigen polaroid huisje

❊❊❊

Er is keuze uit twee soorten huisjes. Een klein huisje op een plankje, waarop plek is voor vijf tot zeven polaroid foto’s. Of een groter huisje waarop je één tot twee polaroid(s) kunt uitlichten. De huisje worden helemaal op maat gemaakt voor jou. Je kiest dus zelf de kleur van de accessoires, zoals de luikjes en deuren. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om jullie namen of trouwdatum op het huisje te laten zetten.

 

Maar hoe zit dat met de polaroids die niet op het huisje passen? Ook daar is aan gedacht. De polaroids krijg je aangeleverd in een mooie leren enveloppe, zodat je de overige polaroids veilig kunt bewaren. Zo kun je ook gemakkelijk de polaroids op het huisje met elkaar afwisselen.

Het voordeel van polaroid fotografie

❊❊❊

Polaroid foto’s staan er om bekend dat ze direct klaar zijn. Dat is bij KenT Fotografie natuurlijk niet anders. Extra leuk dus om polaroid fotografie op jullie bruiloft in te zetten, zodat de avondgasten op een originele manier kunnen zien hoe de rest van jullie dag is verlopen. Ook heb je bij het bijboeken van een polaroid pakket, de foto’s direct in handen na de shoot. Deze polaroid foto’s kun je meteen mee naar huis nemen!

Belangrijk om te weten, is dat ik de polaroids op mijn camera kan opslaan. Het is dus ook mogelijk om de polaroids op een later moment af te drukken, waardoor je tijdens de shoot of bruiloft niet hoeft te wachten tot de foto’s uit de camera rollen. Ook voorkom je zo dat de foto’s gedurende de dag verkreukt worden. Ik zal de polaroids later op een geschikt moment allemaal tegelijk voor jullie afdrukken en veiligstellen.

Previous
Next

Polaroid extra

Falling in love should be like polaroids
37
 • 10 polaroids
 • Inclusief huisje van Nap naar keuze
 • Dezelfde dag foto's

Polaroid wedding

A polaroid reveals life at an specific moment
64
 • 20 polaroids
 • Inclusief huisje van Nap naar keuze
 • Dezelfde dag foto's

Polaroid shoot

Transferring reality onto a flat piece of paper
117
 • 2 - 5 personen
 • 30 - 60 minuten op locatie
 • 15 - 20 polaroids
 • Inclusief huisje van Nap naar keuze
 • Direct je polaroids mee naar huis!
 • Extra tijd & polaroids bij te boeken

Extra bij te boeken:

 

❊ 10 polaroids: €27

❊ 20 polaroids: €52

❊ 30 polaroids: €74

❊ 30 minuten extra (alleen bij ‘Polaroid shoot’): €30

 

Bekijk de aanvullende algemene voorwaarden betreft polaroid onderaan de algemene voorwaarden