Over KenT

Fotograaf Trix van KenT Fotografie over haar verandering in levensstijl
Foto: Vows & Lilies

❊❊❊

Hoi! Wat leuk om je hier te zien.

Ik ben Trix, 23 jaar en woon in Arnhem samen met mijn lieve vriend Kelvin en onze twee katten.

Uiteraard is fotografie een grote passie, daarnaast houd ik van gezelligheid en zoek ik creativiteit op. In mijn huis vind je dan ook de nodige lading kaarsen en bloemen. Regelmatig ben ik bezig met mijn kleurpotlood in het zogenaamde ‘kleurboek voor volwassenen’. Zo niet, dan vind je mij in een mooi park of natuurgebied; op pad met mijn camera (maar stiekem ook wel eens lui op de bank, haha). Verder ben ik dol op reizen en kamperen. Ik wil het liefst de hele wereld binnen een paar jaar gezien hebben en niet te vergeten, ook vastleggen!

Altijd droeg ik al een camera op zak, maar in 2015 nam ik de stap naar een professionele camera. In eerste instantie bedoeld om herinneringen voor mijzelf vast te leggen, denk aan: vakanties of dagjes uit. Ik ontwikkelde mezelf steeds meer als fotograaf, door veel te oefenen en nieuwe dingen uit te proberen.

Mijn fotografiecarrière startte pas echt toen ik steeds vaker werd gevraagd om mensen te fotograferen. Opgaand in mijn enthousiasme volgde ik cursussen en had ik de ambitie om mijn passie verder uit te breiden. Fotografie is altijd mijn passie geweest en dit is, gelukkig, nu niet anders. Ik geniet er ontzettend van dat ik hiervan mijn beroep heb kunnen maken.

❊❊❊

Drie jaar geleden heb ik, samen met Kelvin, KenT Fotografie opgericht. Onder deze naam deelden wij onze natuur- en vakantiefoto’s. Kelvin werkte fulltime terwijl ik mijn studie ergotherapie aan het afronden was. Ondertussen groeide mijn enthousiasme voor fotografie steeds verder en besloot ik van KenT Fotografie een echt bedrijf te gaan maken. Nog voordat ik mijn opleiding ergotherapie afrondde, stond KenT Fotografie ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

De naam KenT Fotografie hebben wij samen bedacht, het is een samenvoeging van ‘Kelvin en Trix’. Alhoewel fotografie voor Kelvin een hobby is gebleven (en daarmee niet is meegegroeid als fotograaf), heb ik nooit overwogen om mijn bedrijf een andere naam te geven. Zeker omdat Kelvin achter de schermen veel betekent voor KenT Fotografie. Daarnaast staat KenT voor mij ook voor het realiseren van je droom en de ruimte van je omgeving krijgen om dit te doen.

Leuk om te weten: sinds augustus 2019 zijn Kelvin en ik, onder de naam KenTravel, toch weer gaan doen waar we ooit mee begonnen zijn met KenT Fotografie. We delen dolgraag onze reisfoto’s en tips om een originele vakantie te beleven!

De ambitie van KenT Fotografie is om jouw mooiste momenten als herinnering vast te leggen. De herinnering moet goed voelen voor degene die op de foto staat, en moet ook de juiste betekenis hebben.

❊❊❊

Enthousiast geworden?

Ik maak graag persoonlijk kennis met je!