KenT voor ondernemers

KenT voor ondernemers

Voor creatieve vrouwen met een plan!

Misschien werk je nu nog (gedeeltelijk) in loondienst en loop je al een tijd met een plan, of ben je al wel volledig voor jezelf begonnen maar denk je dat er meer in zit. Ik kan je helpen!

Ik help jou van loondienst naar (startend) ondernemer & van inkomen naar omzet met de focus op zelfvertrouwen en geluk.

Hoe? Door je met mijn ervaring als ondernemer te coachen & je een vliegende start te geven met unieke foto’s van jou en jouw (toekomstige) onderneming. 

Mijn methode zorgt voor een helder stappenplan dat jou helpt om onzekerheden binnen het ondernemerschap in te wisselen voor vertrouwen in jouw plan en je uiteindelijk inkomen gaat inruilen voor omzet.

❊❊❊

Previous
Next
Trix van KenT Fotografie
Magnolia Velp

Ik ben Trix, een creatieve enthousiasteling en fan van gezelligheid en de natuur. In 2018 ben ik begonnen met mijn onderneming KenT Fotografie.

Toen ik startte had ik geen idee hoe ik het ondernemerschap zou aanpakken; eigenlijk begon ik gewoon, zonder plan of doel. Ik had er een inkomen naast en vond het leuk om te fotograferen. Stiekem had ik wel de droom om ooit volledig voor mijzelf te werken, maar voorlopig liep het zoals het liep. Zonder echt een te hebben plan draaide ik mijn eerste half jaar, waarna ik besloot te gaan investeren in mijzelf en mijn onderneming; ik besefte dat dit het moment was … Mijn moment. Mijn onzekerheden over het ondernemerschap maakten plaats voor de missie om ervoor te gaan!

Toen ik begon met investeren in mijzelf en mijn bedrijf ging het goed lopen. Wat werd ik blij van iedere klant die voor mij koos en helemaal enthousiast kwam ik thuis van iedere shoot. Dit was wat ik wilde!

Mijn loondienst werk is super leuk, maar de drang naar het ondernemerschap en zonder ‘grenzen’ je ideeën na kunnen streven werd steeds groter. Natuurlijk is het niet mogelijk om van de een op andere dag je baan op te zeggen en te verwachten dat ineens de hele wereld je weet te vinden; dit gaat echt niet vanzelf. Maar met mijn ervaringen kan ik jou helpen om te groeien en ook voor jouw idee of plan te kunnen gaan.

Op dit moment werk ik nog 8 uur met veel plezier in loondienst, daarnaast bouw ik aan mijn eigen bedrijf als fotograaf en coach. De diversiteit vind ik zelf super leuk en daar geniet ik echt van.

❊❊❊

Unieke beelden, die écht jou zijn en daarmee jouw bedrijf optimaal weergeven.

Ik hoor het je denken: “Een fotoshoot.. Niet mijn ding, de hele tijd poseren.” Gelukkig werk ik ook totaal anders. Niet poseren, maar gewoon lekker je ding doen.

Tijdens het uitvoeren van jouw werk leg ik je vast, want dat is immers waar jij goed in bent! In jouw eigen omgeving of een fijne plek waar je vaak komt (of je prettig voelt), met attributen die bij je passen, maken we foto’s. Het zullen dan ook niet alleen foto’s van jouw uiterlijk zijn, maar een fotoserie die laat zien wie jij écht bent en waar jouw bedrijf voor staat.

MetPenseel beeldbank foto's

Zo kun je denken aan een aantal portretten, een aantal foto’s waarbij je écht aan het werk bent en foto’s van je attributen. Het complete verhaal rondom jouw onderneming, dat is wat ik graag vastleg.                

Een voorbeeld is Maaike in de collage van hierboven. Voor haar onderneming MetPenseel had zij nieuwe foto’s nodig om haar beeldbank aan te vullen.  Maaike geeft diverse workshops rondom handlettering, watercoloring & kalligrafie en maakt daarnaast verschillende ontwerpen op maat. 

❊❊❊

❊❊❊

Ben jij klaar om stappen te gaan nemen die jou en jouw toffe concept een vliegende start gaan geven?

 Er zijn verschillende manieren om jouw bedrijf een vliegende start gegeven, bekijk hier het complete aanbod

Ondernemersshoot 3000 PIECES
Ondernemersshoot met de band 3000 PIECES
KenT Fotografie & Jippey
Trix (KenT Fotografie) & Melissa (Jippey)

❊❊❊

Wil jij naast foto’s ook een gave video van jouw onderneming? Ik werk graag samen met Melissa van Jippey, zij legt het verhaal van jouw onderneming met veel passie vast. Bekijk hier de video die Melissa van KenT Fotografie gemaakt heeft

We bundelen onze krachten om jou als creatieve ondernemer te vast te leggen; zo krijg je dus binnen 1,5 uur jouw persoonlijke video en foto’s die ditzelfde persoonlijke verhaal vertellen.

Voordelen voor jou zijn:

❊ Meer dan 40 euro korting door het pakket t.o.v. los boeken van coaching, foto- en videoshoot

❊ Je bent minder tijd kwijt aan het maken van foto’s en een video; wij fotograferen en filmen tegelijk!

❊ Omdat wij op elkaar zijn ingespeeld ontvang je de foto’s & video in dezelfde stijl.

 

Investering en pakketten

Een dag vol inspiratie

Jouw plan is helder, maar je zoekt nèt even dat extra zetje
234
 • Telefonische kennismaking
 • 1 coachingsessie van 1 tot 1,5 uur
 • 1 uur fotoshoot voor jouw bedrijf
 • Inclusief 10 digitale foto's
 • Op een inspirerende locatie naar keuze of op advies van Trix

Een vliegende start

Tijd om jouw concept met vertrouwen te lanceren!
397
 • Telefonische kennismaking
 • 4 coachingsessies van 1 tot 1,5 uur
 • 1 uur fotoshoot voor jouw bedrijf
 • Inclusief 15 digitale foto's
 • Via skype of op een locatie naar keuze, de laatste sessie incl. shoot is uiteraard sowieso op locatie
 • Toegangsticket voor de Click & Shine fotografie cursus voor ondernemers

Compleet succesvol

Een fantastische lancering voor jouw onderneming
694
 • Telefonische kennismaking
 • 4 coachingsessies van 1 tot 1,5 uur
 • 1 uur fotoshoot voor jouw bedrijf
 • Inclusief 15 digitale foto's
 • Videoshoot voor jouw eigen ondernemers video door Melissa van Jippey
 • Via skype of op een locatie naar keuze, de laatste sessie incl. shoot is uiteraard sowieso op locatie
 • Toegangsticket voor de Click & Shine fotografie cursus voor ondernemers
Fotograaf Trix van KenT Fotografie over haar verandering in levensstijl

Extra's

Natuurlijk kun je ook losse fotosessies boeken als ondernemer! 

❊❊❊

Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan!