KenT voor ondernemers

KenT voor ondernemers

❊❊❊

Van loondienst naar onderneming

Voor creatieve vrouwen met een plan

Werk je nog geheel of gedeeltelijk in loondienst, maar loop je al een tijdje rond met het ambitieuze plan om voor jezelf te beginnen? Of ben je al wel volledig voor jezelf begonnen, maar denk je dat er meer er nog veel meer inzit? Ik help jou van loondienst naar eigen onderneming en van inkomen naar omzet. Met de focus op het opbouwen van meer zelfvertrouwen als ondernemer en het leiden van een leven waar jij gelukkig van wordt.

KenT als jouw ondernemerscoach

❊❊❊

Mijn coaching methode zorgt voor een helder stappenplan dat jou helpt om onzekerheden binnen het ondernemerschap in te wisselen voor vertrouwen in jouw plan. Als ondernemer heb ik door de jaren heen de nodige ervaring opgedaan, denk aan het opstarten van mijn bedrijf, vinden van klanten, opdoen van nieuwe kennis en opstellen van een duidelijke kernboodschap, visie en missie. De kennis die ik hierbij heb opgedaan, kan ik nu inzetten om jou optimaal te coachen. In combinatie met unieke foto’s van jou en jouw onderneming, geeft dit jou de mogelijkheid om een vliegende start te maken met jouw onderneming.

Previous
Next
Previous
Next

Maak jouw onderneming zichtbaar met unieke beelden

❊❊❊

Unieke beelden die écht jou zijn en daarmee jouw bedrijf optimaal weergeven, mogen niet ontbreken als jij serieus met jouw onderneming aan de slag gaat. Nu hoor ik het je al denken: “Een fotoshoot? Dat is niet echt mijn ding.” Gelukkig is mijn werkwijze heel anders dan dat je zou verwachten. Poseren? Daar doe wij niet aan. Jij gaat namelijk gewoon lekker jouw eigen ding doen tijdens de shoot!

Het verhaal van jouw onderneming in beeld

❊❊❊

De fotoshoot vindt plaats in jouw eigen omgeving of op een andere plek waar jij vaak komt en je prettig voelt. Ook gebruiken we attributen die passen bij jouw bedrijf. De foto’s laten niet alleen jouw uiterlijk zien, maar ook wie jij echt bent en waar jouw onderneming voor staat. Jij gaat aan de slag met het uitvoeren van werkzaamheden voor jouw onderneming, terwijl ik dit vastleg op camera.

Dit resulteert in een aantal portretten, foto’s waarbij jij aan het werk bent voor jouw bedrijf en beelden van jouw attributen. Het complete verhaal van jouw onderneming, dat is wat ik graag vastleg.

Wat kan ik verwachten?

❊❊❊

In de collage zijn verschillende beelden uit de fotoreportage voor MetPenseel te zien. Maaike had nieuwe foto’s nodig om de beeldbank van haar onderneming aan te vullen. MetPenseel geeft diverse workshops rondom handlettering, watercoloring en kalligrafie. Daarnaast maakt Maaike verschillende ontwerpen op maat. 

MetPenseel beeldbank foto's

Ook een bedrijfsvideo laten maken?

Wil jij naast foto’s ook een gave video van jouw onderneming? Ik werk samen met Melissa van Jippey. Zij legt het verhaal van jouw onderneming met veel passie vast. Bekijk hier de video die Melissa van KenT Fotografie heeft gemaakt.

 

Samen bundelen wij onze krachten om jou als creatieve ondernemer vast te leggen. Binnen anderhalf uur brengen wij samen het verhaal van jouw onderneming in beeld, door middel van een fotoreportage en bedrijfsvideo. 

Wat levert het jou op?

          ❊ Je ontvangt meer dan € 40,- korting als je kiest voor het combinatiepakket met daarin coaching, foto- en videoshoot.

         ❊ Je bent minder tijd kwijt aan het laten maken van de foto’s en video, doordat wij tegelijk fotograferen en filmen.

 

 

          Je ontvangt de foto’s en video’s in dezelfde stijl, aangezien wij optimaal op elkaar zijn ingespeeld.

KenT Fotografie & Jippey
Trix (KenT Fotografie) & Melissa (Jippey)

❊❊❊

Ben jij klaar om stappen te gaan nemen die jou en jouw toffe concept een vliegende start gaan geven? Er zijn verschillende manieren om jouw bedrijf een vliegende start gegeven, bekijk hieronder het complete aanbod

Ondernemersshoot 3000 PIECES
Ondernemersshoot met de band 3000 PIECES

Investering en pakketten

Een dag vol inspiratie

Jouw plan is helder, maar je zoekt nèt even dat extra zetje
234
 • Telefonische kennismaking
 • 1 coachingsessie van 1 tot 1,5 uur
 • 1 uur fotoshoot voor jouw bedrijf
 • Inclusief 10 digitale foto's
 • Op een inspirerende locatie naar keuze of op advies van Trix

Een vliegende start

Tijd om jouw concept met vertrouwen te lanceren!
397
 • Telefonische kennismaking
 • 4 coachingsessies van 1 tot 1,5 uur
 • 1 uur fotoshoot voor jouw bedrijf
 • Inclusief 15 digitale foto's
 • Via skype of op een locatie naar keuze, de laatste sessie incl. shoot is uiteraard sowieso op locatie
 • Toegangsticket voor de Click & Shine fotografie cursus voor ondernemers

Compleet succesvol

Een fantastische lancering voor jouw onderneming
694
 • Telefonische kennismaking
 • 4 coachingsessies van 1 tot 1,5 uur
 • 1 uur fotoshoot voor jouw bedrijf
 • Inclusief 15 digitale foto's
 • Videoshoot voor jouw eigen ondernemers video door Melissa van Jippey
 • Via skype of op een locatie naar keuze, de laatste sessie incl. shoot is uiteraard sowieso op locatie
 • Toegangsticket voor de Click & Shine fotografie cursus voor ondernemers
Fotograaf Trix van KenT Fotografie over haar verandering in levensstijl

Extra's

Natuurlijk kun je ook losse fotosessies boeken als ondernemer! 

Het ondernemersverhaal van KenT

❊❊❊

In 2018 startte ik zonder enig plan of doel mijn onderneming KenT Fotografie. Eigenlijk begon ik gewoon en had ik nog geen idee hoe ik het ondernemerschap zou aanpakken. Ik had tenslotte al een inkomen uit mijn baan in loondienst en vond het simpelweg leuk om hiernaast ook te fotograferen. Toch had ik stiekem wel de droom om ooit volledig voor mijzelf te werken.

Mijn eerste half jaar draaide ik zonder ondernemingsplan. Hierna gooide ik het roer volledig om. Ik besloot écht te investeren in mijzelf en mijn onderneming. Mijn onzekerheden over het ondernemerschap maakten plaats voor de missie om volledig voor mijn onderneming te gaan. Vanaf dat moment begon mijn bedrijf pas echt goed te lopen, werd ik blij van iedere klant en was ik enthousiast na elke shoot.

Mijn werk in loondienst is super leuk, maar de drang naar het ondernemerschap is groter. Juist omdat het ondernemerschap de mogelijkheid biedt om zonder grenzen mijn eigen ideeën te kunnen nastreven. Niet voor iedereen is het mogelijk om van de een op andere dag compleet over te stappen op het ondernemersleven. Maar met mijn ervaringen op het gebied van ondernemen, kan ik jou helpen om te groeien en de stap te zetten om volledig voor jouw eigen plan te gaan.

Momenteel werk ik zelf nog acht uur per week in loondienst. Daarnaast bouw ik aan mijn eigen bedrijf als fotograaf en ondernemerscoach. Juist de diversiteit in mijn werk is wat mij energie geeft.

Magnolia Velp
Trix van KenT Fotografie