Fotoverhaal van een ondernemer: SAEVDK

SAEVDK ondernemersshoot Arnhem

Salome ontmoette ik voor het eerst in mijn laatste jaar van de middelbare school; een hele tijd geleden dus. Afgelopen zomer kwamen we weer opnieuw in contact via Instagram en wat bleek: we waren beide ondernemers geworden in de tussentijd!

Salome maakt onder de naam SAEVDK de meest prachtige illustraties voor ondernemers, bruiloften en als (raam)decoratie. Zo maakt ze voor mij hele gave trouwkaarten en heeft ze mijn kerstkaarten gemaakt. Tijd om haar onderneming online meer op de kaart te zetten, en daar zijn de juiste foto’s bij nodig…

Collage SAEVDK ondernemersshoot

Ze houdt van details, zowel in haar dagelijks leven als in haar werk. Daarnaast is ze, net als ik, gek op de natuur. Aan mij de taak om deze toffe ondernemer vast te leggen op haar manier! We spraken op twee verschillende locaties af: een natuurlijke plek aan de rand van het bos in Wolfheze & in het centrum van Arnhem bij Brew2cup; een fantastisch mooi koffietentje mét lekkere koffie.

Salome vertelt zelf over haar ervaringen met de shoot:

Heel fijn om met Trix samen te werken. Trix neemt echt de tijd en stopt al haar liefde en nauwkeurigheid in een foto. Daarbij probeert ze al haar creativiteit en passie in te zetten voor de hoogste kwaliteit en originaliteit!

SAEVDK

Meet weten over ondernemersshoots? Ik vertel je er graag meer over!

SAEVDK ondernemersshoot
SAEVDK ondernemersshoot
SAEVDK ondernemersshoot

Deel deze blog

Share on facebook
Share on email
Share on linkedin
Share on whatsapp

1 gedachte over “Fotoverhaal van een ondernemer: SAEVDK”

Plaats een reactie