Ramon & Nina: 9-9-19

9-9-19, de dag zo mooi als de datum.

In de vroege ochtend ga ik op weg naar de bruiloft in Haarlem. Nina wordt vanaf 8 uur voorbereid en opgemaakt voor haar grote dag: trouwen met haar grote liefde Ramon.

❊❊❊

In de binnenstad van Haarlem bevindt zich de winkel Ottomania, een prachtige winkel vol met bijzondere spullen. Het meeste handgemaakt door ambachtslieden uit verschillende landen. Achter de winkel heeft Nina een hele tijd gewoond met haar twee kinderen. Het weekend voor de bruiloft keerde ze terug naar deze plek om zich voor te bereiden op deze bijzondere dag, samen met haar beste vriendin en tevens getuige Jayne. Naast vriendin en getuige is Jayne in het dagelijks leven make-up artiest en zij helpt Nina vandaag om er op haar best uit te zien.

Trouwen in Haarlem: Ramon en Nina

Nina heeft er voor gezorgd dat zij haar roots uit Bosnië meeneemt tijdens haar bruiloft. Dit komt in verschillende dingen terug: de jurk, haar hoofdaccessoire en de sluier, maar ook bijvoorbeeld de ringen. Overal zit een verhaal achter, wat ik super mooi vind. Het beloofd een prachtige dag te worden!

❊❊❊

Na het eerste ontmoetingsmoment vertrekken we naar Het Wed: een onwijs mooi natuurgebied in Bloemendaal waar de shoot zal plaatsvinden. Wanneer we aankomen bij Het Wed wordt er een wildboeket samengesteld met bloemen en takken die op de route te vinden zijn. Gek genoeg past dat boeket perfect bij de jurk van Nina; waar ook prachtige bloemen op te zien zijn. Ook de kinderen van Nina en Ramon sluiten na een uurtje aan bij de shoot, een gezellige boel!

Trouwen in Haarlem: Ramon en Nina

Na afloop van de shoot is er even tijd voor een rustmoment. Even samen lunchen, de kinderen even gamen en ook voor mij een mooie mogelijkheid om even alle apparatuur weer op te laden voor het vervolg van de dag. De spanning neemt toe wanneer het bijna drie uur is, de tijd dat we moeten vertrekken naar het gemeentehuis van Haarlem.

Aangekomen bij het prachtige gemeentehuis van Haarlem staat de familie hen op te wachten, samen gaan we naar binnen. Na een korte ceremonie geven Nina en Ramon elkaar het JA-woord: officieel man en vrouw!

❊❊❊

Wanneer alle daggasten op de foto staan bij het gemeentehuis, kunnen we op weg naar de laatste locatie van de dag: Stadsstrand De Oerkap. Hier wordt de overheerlijke (en prachtige) taart van Sticky Flour aangesneden en gegeten, later ook het shared diner en wordt de dag afgesloten met een gezellig feestje.

Het was een prachtige dag, met geweldig (na)zomer weer en een geweldige sfeer ❊

Fotografie: KenT Fotografie

Taart en koekjes: Sticky Flour

Styling & bloemen: Monumental Flowers

Materiaal styling: Ottomania

Locatie: Ottomania, Het Wed, Stadhuis Haarlem & Stadsstrand De Oerkap

Make-up & haar: Jayne Meyer

Trouwen in Haarlem: Ramon en Nina
Trouwen in Haarlem: Ramon en Nina
Trouwen in Haarlem: Ramon en Nina
Trouwen in Haarlem: Ramon en Nina
Trouwen in Haarlem: Ramon en Nina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *