Bloemenkransen, zonsondergang en 3 prachtige zussen

Jayne, Maria & Rona. Drie hechte zussen die een prachtig idee hadden voor een shoot. Kernwoorden: Vintage jurken, een mooie open vlakte en bloemenkransen. Zoals je wellicht begrijpt, was ik direct enthousiast.

❊❊❊

Op de Posbank zijn talloze mooie vlaktes te ontdekken, zo zijn we tijdens deze shoot op drie verschillende plekken geweest om de mooiste plaatjes vast te leggen. Beginnen op het Rozendaalse Zand aan het begin van het ‘Golden Hour’, een stukje verder rondom zonsondergang en daar vlak in de buurt tijdens het ‘Blue Hour’.

Deze gezellige dames wisten precies waarmee ze thuis wilden komen en hadden zelf al een planning gemaakt. Er waren namelijk een heel aantal jurken die allemaal eens aan moesten, en dat allemaal in anderhalf uur; want dat is de totale duur van het Golden- en Blue Hour. Geweldig om hierin betrokken te mogen zijn. Bekijk het resultaat zelf:

Jurken:
MANGO
For Love & Lemons
VILA
C&A

Meer blogs lezen? Klik hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *