Trouwen bij buitenplaats Amerongen: een sprookje dat werkelijkheid werd

Op de vroege lenteochtend kom ik aan bij Buitenplaats Amerongen. Op deze plek gaat het vandaag gebeuren: Anneleen & Reinier geven elkaar het JA-woord.

❊❊❊

Na het verkennen van het terrein wacht ik het bruidspaar bij de poort op. Al van veraf kun je ze horen aankomen, het geluid van de witte Ferrari komt langzaam dichterbij. Terwijl het bruidspaar het terrein oprijd en even later de auto uit stapt, begroet ik Eliene van Sunfield Photography. Bij Eliene volgde ik van september tot januari het Sunfield Academy Program, waarna ik met Eliene mee mocht als second shooter naar deze bruiloft.

Rondom het kasteel ligt een groot landgoed, met veel diverse mogelijkheden en plekken voor de bruidsshoot. Ruim 2 uur hebben we de tijd om de mooiste beelden te gaan maken van dit lieve bruidspaar, wat overigens voor dit landgoed nog veeél te kort was. Want wanneer je dacht; dit is hét plaatje van deze dag, kwam je een paar meter verder weer een nieuwe prachtplek tegen. Voor mij als fotograaf natuurlijk een feestje als er zoveel moois op je pad komt!

❊❊❊

Na de shoot was de jurk van Anneleen vies geworden, je moet er natuurlijk wel wat voor over hebben om foto’s te maken in een bloemenveld. Gelukkig was dit geen probleem; het team van Vier je Geluk stond klaar om de jurk van Anneleen weer blinkend schoon te maken voor de ceremonie.

❊❊❊

Een prachtige ceremonie in de oranjerie, waar de bruid een lied zong voor haar geliefde begeleid door haar jongere broer op de piano en de styling op en top geregeld was met prachtige bloemen (wat je trouwens ook heerlijk rook!). Een lunch met overheerlijke broodjes en kleine gebakjes door Gebakkerij, met aansluitend familiefoto’s en een mooie kerkdienst.

Na het aansnijden van de taart een bijzonder moment: allerlei speeches van familieleden en het aanreiken van cadeau’s van naasten, met de leukste verhalen over het bruidspaar.

❊❊❊

Ook het diner was tot in de puntjes gestyled door Vier Je Geluk. Een mooie zaal vol met bloemen en andere mooie versieringen. Na het diner zette het feest zich voort en had het bruidspaar een geweldige avond. Bekijk alle foto’s van deze prachtige dag hieronder.

Dank aan:

Bloemen: Let love bloom
Locatie: Kasteel Amerongen
Fotograaf: Sunfieldphotography
Secondshooter: KenT Fotografie
Jurk: Hengeveld Couture
Taart: Gebakkerij
Videografie: Hartman_films
Planning & Styling: VierJeGeluk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *