Een waardevolle zomer én een gratis album

De zomerperiode staat voor de deur. Ga je op vakantie? Blijf je thuis? Een beetje van beide, of lekker aan het werk?

❊❊❊

Het maakt niet uit wat je doet deze zomer, zorg dat je van het lekkere weer gaat genieten! Erop uit met familie, een gezellige middag met je geliefde of een vriendinnenmiddag? Het kan bij KenT Fotografie! Wat zeg je ervan: Een heerlijke boswandeling en/of een picknick met aansluitend een toffe fotoshoot.

Ik doe mee!

❊❊❊

Laat je foto’s niet verstoffen of op je harde schijf/computer verdwijnen… Maar kijk terug, deel herinneringen & geniet.

En daarom deze actie: in de zomerperiode (t/m 1 september) krijg je een album cadeau bij je fotoshoot. Geen groot boekwerk, maar een schattig en handzaam album. Een waardevolle herinnering aan je fotoshoot; je familie, vriendinnen of jullie liefde voor elkaar. Ook leuk als cadeau!

❊❊❊

Wat kan je verwachten van een shoot?

Tijdens een shoot wil ik jullie op je allermooist vastleggen en een pure en liefdevolle herinnering creëren. Het moet niet alleen een mooie foto zijn, het is minstens zo belangrijk dat de foto past bij wie jullie zijn. Door jullie op je gemak te stellen, ontstaan er pure en spontane foto’s. Je kunt opdrachtjes, aanwijzingen, vragen en gezelligheid verwachten tijdens de shoot. De shoot moet vooral een leuke manier zijn om jullie (familie)liefde te vieren!

Ik werk het allerliefst met natuurlijk licht. Ik streef ernaar om de foto’s een mooie en warme uitstraling te geven. Data, tijdstip en locatie worden altijd in overleg bepaald.

Meer weten? Bekijk de ‘veelgestelde vragen‘, ‘tarieven‘ of neem contact met me op!

Tot snel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *