Op een roze wolk: zwangerschapsshoot met bijzondere boodschap

Het is een bekende uitspraak, maar tijdens deze shoot werd het werkelijkheid. Bijna dan, want eigenlijk stonden ze eronder.

❊ ❊ ❊ 

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Inge en Lennard. Ze verwachten over een paar maanden hun eerste kindje en hadden een tof idee bedacht: een fotoshoot met rookbom om hun familie, vrienden en collega’s op een originele manier te laten weten wat het geslacht van hun baby zou worden.

Super enthousiast was ik, nadat ik het idee had gehoord. Mijn enthousiasme werd versterkt door het gave idee dat zij hadden en waar ik aan mee mocht werken.

❊ ❊ ❊ 

Het was even spannend of het weer de shoot zou toelaten, maar precies toen we de Posbank (een prachtig stukje Veluwe) op kwamen rijden brak de zon door en kregen we ook nog een prachtige zonsondergang cadeau.

Zand, bos én een mooi uitzicht, dat had deze locatie: het Rozendaalse zand. Een aanrader voor iedere shoot, zo veel mogelijkheden!

❊ ❊ ❊ 

We begonnen de shoot met hetgeen waar ze voor kwamen; de rookbommen. Inge & Lennard hadden zelf de rookkanonnen geregeld, maar dit zou ik ook voor jullie kunnen regelen. We gingen aan de slag met poederkanonnen en een fakkel en vervolgens de shoot vervolgd als zwangerschaps- & loveshoot.

“The making of” – altijd geweldige foto’s

Kortom: een hele toffe shoot met kanonnen en fakkels, maar ook prachtig licht door het ‘golden hour’ én een romantische zonsondergang.

Het bijzondere aan fotografie is dat je niet alleen het moment vastlegt, maar ook de emotie daarbij. Door middel van een foto kijk je met een glimlach terug op dit moment: een prachtige herinnering. Heb jij zelf een speciaal moment en wil je dit laten vereeuwigen? Ik denk graag met jullie mee om dit op een originele én passende manier aan te pakken! Klik hier om vrijblijvend contact met me op te nemen.

❊ ❊ ❊  

Wat een te gekke ervaring om bij Trix onze gender fotoshoot te mogen doen. Wij hadden de plannen gemaakt om het op een bijzondere wijze het geslacht van ons een kindje bekend te maken. Met behulp van Trix is ons idee werkelijkheid geworden.
Wij hadden in overleg met Trix een doordeweekse dag geprikt om te shooten. De hele dag was het slecht weer maar die avond was het fris maar geweldig, de zon kwam door en hebben daardoor fantastische foto’s kunnen maken. Wij hadden voor de materialen gezorgd (rookkanonnen en fakkel) die dag, zodat Trix ook verrast werd.
De benadering van Trix richting ons werd die dag als zeer prettig en meedenkend ervaren. Wij hadden het idee bedacht maar Trix wist de juiste plekjes op te zoeken en de juiste belichting te pakken. Ze is rustig en geeft je tips waar nodig is. Het fijne bij de shoot van Trix is dat je niks moet qua posities en houdingen maar ze wel posities aanbied zodat jij je meer op je gemak voelt tijdens het fotograferen.
Zou ik deze shoot over doen bij Trix, zeker weten. Ze is rustig en neemt een prettige, niet opdringerige sfeer met haar mee. Ze heeft geweldige foto’s gemaakt en wij zijn zeer trots op het resultaat. Wij kunnen niet eens kiezen welke foto’s wij willen en welke niet.
Wij hadden de juiste dag en het juiste moment ‘the golden hour’.

Inge & Lennard
  1. […] Amper twee weken na haar geboorte ontmoet ik Sjors. Een lief klein meisje met rossige donshaartjes. De kersverse ouders van Sjors kende ik al. Inge en Lennard kwamen in april bij mij voor zwangerschapsshoot met speciaal tintje; tijdens deze shoot maakte zij het geslacht van hun toekomstige baby bekend en konden zij met deze foto’s hun familie verrassen. Benieuwd? Bekijk hier de blog. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *